Apua arjen askareisiin!

Kodinhoito, siivous, viriketoiminta – Marjis hoitaa!

Koulutettua kotipalvelua Sastamalan alueella!

Lapsiperheiden kotipalvelu sekä omaishoidon vapaat myös kaupungin palvelusetelillä kauttamme.

Arkiapu Marjis

Kotipalvelua eli apua arkeesi tarjoaa Marjis | Sastamala, Huittinen

Arkiapu Marjis tarjoaa luotettavaa ja koulutettua kotipalvelua eli arkiapua Sastamalan alueella. Voit ostaa kotipalvelua joko itsellesi tai läheisellesi. Tilaajana olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Arkiapu Marjis tarjoaa apua kodin päivittäisiin tehtäviin, kuten siivoukseen, vaatehuoltoon, ruoanlaittoon ja asiointiin.

Kotipalvelua kaikenlaisiin koteihin

Kotipalvelu sopii kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville kotitalouksille, niin perheille, omaishoitajille, yksinasuville kuin eläintalouksillekin.

Omaishoitajille tarjoamme sijaisapua helpottamaan arkea kun omat voimat eivät riitä tai tarvitset vapaa-aikaa. Mökkiläisille Arkiapu Marjis puolestaan tarjoaa talonmiespalvelua ympäri vuoden. Meiltä saat apua myös pihan ja kasvien hoidossa


Osa palveluistamme on kotivähennyskelpoisia, kysy lisää. Sopimusasiakkaillemme voimme tarjota palvelua ilman ALV:tä. Lisäksi kuulumme palvelusetelituottajiin.

Tee arjestasi parempaa – ota yhteyttä jo tänään!

Kysy palveluistamme »

 

Kuka Marjis?

Olen Marja-Liisa Keskikiikonen, tuttavallisemmin Marjis, 50-vuotias kristitty yrittäjänainen Sastamalasta. Olen sosiaalinen, aktiivinen ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Harrastan luonnossa liikkumista ja käsitöitä. Olen lähihoitaja sekä olen suorittanut myös kotipalvelututkinnon. Olen työskennellyt vanhainkodissa, lastenkodissa ja pitopalvelussa. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011 kesäisin piha-alueiden suunnittelun, rakentamisen ja hoidon parissa. 

 

Ystävällisin terveisin

Marja-Liisa Keskikiikonen

Arkiapu Marjis

Kaukolantie 35
38210 Sastamala